Caravan Compleet
logos

Schadeherstel Caravan of camper

Bol 1
Schadeherstel aan een caravan of camper is werk voor echte specialisten. Moderne caravans en campers worden gebouwd van hoogwaardige materialen (dun aluminium en kunststofplaten) in een sandwichconstructie. Hierdoor ontstaat een sterke maar lichte constructie. Het nadeel van deze complexe constructie is dat het lastig is schade aan uw caravan of camper te herstellen. De aanwezigheid van de juiste apparatuur en deskundige vakmensen die weten hoe een caravan of camper is opgebouwd is essentieel om schade aan camper of caravan te herstellen zoals het hoort.

Caravan Centrum Coppelmans nabij Nuenen heeft de kennis, apparatuur en specialisten in huis om de volledige schadeafhandeling van uw caravan of camper te regelen. Van het herstellen van hagelschade, het vervangen van rotte caravan- of camperdelen, tot het herstellen van grote schade zoals gaten in de wanden.
Bol 2
De schade wordt door ons geinspecteerd, en we kijken of de constructie rondom de beschadiging nog betrouwbaar is. Soms lijkt er weinig aan de hand, maar is er dusdanig veel schade aan de binnenzijde van de zijwand van uw caravan of camper. Het is uiterst belangrijk dat deze schade herstelt wordt, voor zowel uw veiligheid, als de veiligheid van anderen.
Indien gewenst handelen wij de volledige schade af met uw verzekeraar. Hierdoor heeft u zo min mogelijk ongemak van deze toch al vervelende ervaring.

Kies voor het beste Schadeherstelbedrijf voor caravans en campers van Nuenen, Eindhoven en Son en Breugel, Caravan en Camper Centrum Coppelmans. Voor het maken van een afspraak of stellen van een vraag kunt u bellen naar 040 - 28 31 716 of gebruik maken van het contactformulier onder op deze pagina. Vraag dan meteen naar onze speciale haal & breng service!

Bol 3
Wij zijn aangesloten bij Re-Camp en NKC.
Ook zijn wij gecertificeerd 'Profile Repair' hersteller.
Klik op de logo's om naar de betreffende website te gaan.

aangesloten bij re-camp
AON Direct Verzekeringen
Ansvar idea Verzekeringen
Camperverzekerd
NH1816 Verzekeringen
Europees Assaurantie Kantoor Verzekeringen (EAK)
Turien&co Assuradeuren
aangesloten bij NKCVolg ons op:
Facebook

Nieuwsbrief