Caravan Compleet
logos

Onderhoud en reparatie van campers in de regio Geldrop, Nuenen en Eindhoven

Bol 1
Het onderhoud van, en reparaties aan campers kunt u beter niet verwaarlozen. Tijdig onderhoud van en reparaties aan campers is noodzakelijk om deze in een goede conditie te houden. Verwaarlozing van uw camper kan namelijk leiden tot onnodig hoge reparatiekosten of een kortere levensduur. Als u in de regio Geldop, Nuenen en Eindhoven woont is Caravan en Camper Centrum Coppelmans hét aangewezen adres voor onderhoud en reparaties aan campers.
Te weinig olie, uitgedroogde banden, slechte remmen, een versleten ophanging of een niet werkend verwarmingselement. Allemaal zaken die we in de regio Geldrop, Nuenen en Eindhoven regelmatig tegenkomen en het zijn juist dit soort problemen die regelmatig voor een vroegtijdig einde van een welverdiende vakantie zorgen.
Wilt u graag onbezorgd op reis vanuit Geldrop, Nuenen of Eindhoven? Bezuinig dan niet op het onderhoud van uw camper.

Caravan en Camper Centrum Coppelmans verzorgt al jaren onderhoud aan caravans, in de gemeente Nuenen, Eindhoven en Beek en Donk, waardoor wij de ervaring en kennis in huis hebben om voor elke caravan een gedegen onderhoudsbeurt te verzorgen.
Bol 2
Met het onderhoud en reparatie van uw campers nemen wij u alle zorg uit handen. Van een eenvoudige visuele controle op probleempunten van de camper tot complexe zaken waar de nieuwste technische snufjes aan te pas komen zoals voor het installeren van beveiligingssystemen, airco of keukenapparatuur. Voor dit alles zijn wij de aangewezen experts in de regio Geldrop, Nuenen en Eindhoven.
Het is volgens de wet verplicht om campers ouder dan 3 jaar jaarlijks te laten keuren. Wij zijn gespecialiseerd in APK Keuringen voor campers. Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur en ons personeel beschikt over een hoog kennisniveau, waardoor wij constante kwaliteit kunnen leveren.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het onderhoud en reparatie van campers in de regio Geldrop, Nuenen en Eindhoven, zorgen wij ervoor dat wij snel en vakkundig alle onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit kunnen voeren aan campers en caravans.

Bol 3
Iedereen in de regio Geldrop, Nuenen en Eindhoven kan bij ons terecht voor het herstellen van schade en overige werkzaamheden aan uw camper. U kunt hierbij denken aan schade aan zowel het exterieur als het interieur van uw camper. Is de bekleding van uw zitting gescheurd? Zit er een kras of deuk in de (aluminium) beplating? Geen probleem voor Caravan en Camper Centrum Coppelmans! Wij handelen zelfs de schade af met uw verzekeraar als u dat wilt.
Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud of reparatie aan uw camper? Neem dan eenvoudig contact met ons op via onze contactpagina of bel met 040 28 31 716.
Volg ons op:
Facebook

Nieuwsbrief