Caravan Compleet
logos

GEBRUIKTE CAMPERS, ZO GOED ALS NIEUW

Gebruikte campers z.g.a.n.
Gebruikte campers in nieuwstaat! U vindt ze in de regio Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel bij Caravan en Camper Centrum Coppelmans. In de ruime showroom, gevuld met campers en caravans, in Nuenen bent u aan het juiste adres voor de meest complete en zo goed als nieuwe, gebruikte campers.

De aangeboden gebruikte campers omvat campers van diverse uitvoeringen en soorten. Van redelijk eenvoudig uitgeruste basismodellen tot grotere en meer luxe uitgevoerde gebruikte campers waarmee u met het hele gezin plezierig rond kunt reizen. Elke gebruikte camper die u bij ons koopt is op voorhand gecontroleerd, gewassen en ze hebben een onderhoudsbeurt gekregen.
Ons huidige aanbod campers
De onderhoudsbeurt van elke gebruikte camper worden door onszelf uitgevoerd. Zo verzorgen we niet alleen onderhoudsbeurten, maar ook schadeherstel, evenals reguliere reparaties zijn voor ons gesneden koek. Een klein deukje, maar ook een groot gat in de zijwand kunnen we in eigen werkplaats als nieuw maken. Veiligheidschecks, en het vervangen van rotte onderdelen zijn werkzaamheden die we dagelijks aan vele campers verrichten.

Uw gebruikte camper kopen bij Caravan en Camper Centrum Coppelmans houdt in dat u een praktisch nieuwe camper krijgt voor een zachte prijs. Niet alleen voor de aanschaf van een gebruikte camper kunt bij ons ook terecht, maar ook voor het inruilen van uw oude caravan of camper zit u goed bij Caravan en Camper Centrum Coppelmans.
Gebruikte camper als nieuw
Mocht het type camper of camper waar u naar op zoek bent niet tussen ons aanbod zitten, dan gaan wij kijken of we deze kunnen vinden via ons uitgebreide netwerk.

Kies voor het kopen van een gebruikte camper voor Caravan en Camper Centrum Coppelmans in Nuenen. Daar vindt u de beste gebruikte campers van de regio Nuenen, Eindhoven en Son en Breugel.

Voor het maken van een afspraak of stellen van een vraag over onze gebuikte campers kunt u bellen naar 040 - 283 17 16 of u kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina. Vraag dan meteen naar onze speciale haal- & breng service!

KLIK HIER om het huidige aanbod te bekijken

Volg ons op:
Facebook

NieuwsbriefLokatie kaart wordt geladen...