Caravan Compleet
logos

Caravan laten wassen en poetsen

Tijdens uw vakantie krijgt uw caravan of camper een hoop te verduren, zoutaanslag als u bij de kust bent geweest, hars van de bomen, zand, stof, etc. Als u hier niets aan doet zal de laklaag op uw caravan of camper zijn beschermende werking verliezen. Daarom moet u uw caravan of camper laten wassen voor u hem laat stallen. Onze caravan en camper poetsservice zorgt voor het behoud van de laklaag en voorkomt corrosie.

Al jaren maken klanten uit Nuenen, Eindhoven en Beek en Donk gebruik van onze poetsservice. Wij zijn trots op het gestelde vertrouwen en zorgen ervoor dat uw caravan of camper in goede staat blijft. Want u wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw kostbare bezit.
Hars verwijderen van uw caravan of camper

Het is heerlijk om op een warme zomerdag met uw caravan of camper onder een boom te staan. Alleen de hars die op uw caravan of camper terecht komt is slecht voor uw laklaag. Het verwijderen van hars is een vervelende klus die u het beste aan de professional kunt overlaten. Wij zorgen ervoor dat de hars professioneel van uw caravan of camper wordt verwijderd.
Kies voor de beste caravan en camper poetsservice van Nuenen, Eindhoven en Beek en Donk bij Caravan en Camper Centrum Coppelmans.

Voor het maken van een afspraak of stellen van een vraag kunt u bellen naar 040 - 28 31 716 of gebruik maken van het contactformulier. Vraag dan meteen naar onze speciale haal & breng service!


Volg ons op:
Facebook

NieuwsbriefLokatie kaart wordt geladen...