Caravan Compleet
logos

Schadeherstel aan uw Caravan

Bol 1
Schadeherstel aan caravans is werk voor echte specialisten. Moderne caravans worden gebouwd van hoogwaardige materialen (dun aluminium en kunststofplaten) in een sandwichconstructie. Hierdoor ontstaat een sterke maar lichte constructie. Het nadeel van deze complexe constructie is dat het lastig is schade aan uw caravan te herstellen. Er moet goede apparatuur aanwezig zijn en deskundige vakmensen die weten hoe een caravan is opgebouwd.

Caravan en Camper Centrum Coppelmans nabij Nuenen heeft de kennis, apparatuur en specialisten in huis om de volledige schadeafhandeling van uw caravan te regelen. Van hagelschade herstellen, het vervangen van rotte caravan delen tot het herstel van grote schade zoals gaten in de wanden.
Bol 2
Wij inspecteren de schade en kijken of de constructie rondom de beschadiging nog betrouwbaar is. Soms lijkt er weinig aan de hand, maar is er veel schade aan de binnenzijde van de zijwand van uw caravan. Het is uiterst belangrijk dat deze schade herstelt wordt voor zowel uw veiligheid, als de veiligheid van anderen.

Wij handelen indien gewenst uw volledige schade af met uw verzekeraar. Hierdoor heeft u zo min mogelijk ongemak van deze toch al vervelende ervaring.
Bol 3
Kies voor het beste Schadeherstelbedrijf voor caravans van Nuenen, Eindhoven en Son en Breugel, Caravan en Camper Centrum Coppelmans. Voor het maken van een afspraak of stellen van een vraag kunt u bellen naar 040 - 28 31 716 of gebruik maken van het contactformulier. Vraag dan meteen naar onze speciale haal & breng service!Volg ons op:
Facebook

NieuwsbriefLokatie kaart wordt geladen...